A hírlevélkezelő miért jobb neked, mint a levelező rendszer?

Már megértetted, hogy mennyire fontosak szervezeted számára az érdeklődők, azok akik - például - eljárnak rendezvényeitekre, rendszeresen látogatják a honlapotokat. Ők már ismernek és kedvelnek benneteket, így a legközelebbi rendezvényre őket tudod a legkönnyebben elhívni, számodra ők a legfontosabb partnerek. Az is egyértelmű számodra, hogy a címlistátokra kiküldött hírlevéllel érheted el őket a legkönnyebben. A következő megválaszolandó kérdés, hogy ezt a hírlevelet miként küld ki?

Bővebben: A hírlevélkezelő miért jobb neked, mint a...

Minőségfejlesztő műhely

2013-ban tartottam néhány előadást a minőségfejlesztésről. Ezen előadások után a résztvevőkben fogalmazódott meg az az igény, hogy jó lenne folytatni az együttgondolkodást. Időközben ehhez a témakörhöz kapcsolódva tálaltam rá egy nagyon érdekes menedzsment szemléletre. Azok a szervezetek amelynek ezt bevezették, az első év során felezték a költségeiket és duplázták a bevételeiket. Ezt saját szakmánkra lefordíthatjuk úgy is, hogy vannak munkafolyamatok, melyeket fele idő alatt el lehet végezni úgy, hogy közben jellentősen bővülnek az erőforrásaink. És itt nem lehet kifogás, hogy "nincs idő", hiszen többek között éppen ezt a problémát fogjuk megoldani.

Bővebben: Minőségfejlesztő műhely

Tartalom és marketing képzések

 

Tartalom és marketing - mert bár a technológia nagyon fontos, de a legfontosabb kulcs a TARTALOM! Ha nincs tartalom, akkor a technológia sem ér semmit.

Képzések: 

Mivel tarthatod meg az érdeklődőket?

Az e-mail már nem számít újdonságnak, bizonyára számodra is megszokott eszköz. Tíz éve sincs annak, hogy lépten-nyomon hírlevelekre iratkoztunk fel, és izgatottan nyitottunk meg egy-egy üzenetet. Később levelező rendszerünket üzenetek árasztották el, nehéz volt köztük rendet tennünk. Ma már meggondoljuk, hogy melyik hírlevélre iratkozzunk fel, és arra sincs időnk, hogy valamennyit megnyissuk.

Bővebben: Mivel tarthatod meg az érdeklődőket?

Csoportmunka és technológia kézések


Csoportmunka és technológia témacsoportban meghirdetett képzéseink: