Mit ér a honlap látogatók nélkül?

Vajon civil szervezetének fontos a kommunikáció? Akár környezetvédelemmel, elesettek fölkarolásával, lelki egészséggel, állatvédelemmel vagy bármivel foglalkoznak, tevékenységük lehet eredményes úgy, hogy arról nem tájékoztatják környezetüket?

Ma már a legtöbb szervezet felismerte, hogy az elsődleges kommunikációs csatorna a Világháló. Az Ön szervezete rendszeresen frissíti a honlapját? Hogy az egyáltalán létezik, arról miképp tájékoztatja a lehetséges látogatókat?

A kérdések megoldására léteznek a gyakorlatban jól bevált módszerek, pályázat keretében most ezek elsajátításra nyújt lehetőséget az Életfa Kulturális Alapítvány, a pályázati felhívást itt találja.

 

Közösség - Média - Művelődés 2015-ben is

A konferencia célja 2015-ben is az, hogy bemutassa, mi történik ma az innovatív világban, ahol nem válságról, hanem problémamegoldásról beszélnek. Ahol a közös érdeklődésre épülő közösségek önszerveződése által naponta új lehetőségek tárulnak fel. 

De idén továbblépünk! Megmutatjuk, hogy az ötletből hogyan lesz megvalósítás?

Június12-én Békésen. 

Írd be a naptárba: június 12! Foglalj helyet most, nehogy lemaradj!
A férőhelyek száma korlátozott, csak az időben jelentkezőket tudjuk fogadni.

Részletes információ és jelentkezés

Az üzleti élet „fűszere” a marketing

Az üzleti élet „fűszere” a marketing címmel tart előadást 2015. január 23-án pénteken 14 órától a békési kulturális központban Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke. 

Az előadást mindazon non profit és forprofit szervezetek vezetőinek és munkatársainak ajánljuk, akik felelnek a marketing gondolkodásért, akiknek fontos a növekedés és az új típusú üzleti gondolkodás

Időpont: 2015. január 23. péntek 14-16 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.

Az előadás ingyenes, de jelentkezéshez kötött. 

Jelentkezés itt!

A jelentkezést lezártuk. Teltház!

TrambuLean

„A vállalkozások hajtóereje a lean” címmel indítunk előadás sorozatot.  Havonta egy péntek délutáni alkalommal tervezzük megtartani azokat az ingyenes előadásokat, melyek megismertetik az érdeklődőket azzal a hatékonyságnövelő módszerrel (lean), mely már sok vállalkozást tett sikeresebben, gazdaságosabban működővé.

Bővebben: TrambuLean

Helyi érték - szakmai nap Békésen

Március elsején olyan szakmai napot rendeztünk, amely konkrét, megvalósult és megvalósuló példákon keresztül mutatta be az érdeklődőknek, hogy hogyan lehet erőforrásként használni azt a változási folyamatot, amelyet ma válságként élünk meg. Ha megtanulunk alkalmazkodni a változáshoz, akkor új lehetőségek nyílnak meg mindannyiunk számára. Rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk mindezekkel a lehetőségekkel.

A program során több civil és önkormányzati példa is terítékre került arról, hogy hogyan lesz képes egy közösség elindítani egy vidékfejlesztési programot. 

Időpont: 2014. március 1. szombat 10 - 14 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, Békés, Jantyik Mátyás u. 23.25.

Bővebben: Helyi érték - szakmai nap Békésen

Alkategóriák